Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam

PromoLED industrijski LED prikazovalniki, LED displayi

LED prikazovalniki za industrijske potrebe imajo vgrajen software, ki na osnovi podatkov iz strojev, časa ali drugih parametrov izračunava, šteje in prikazuje zahtevane podatke, npr. čas končanja proizvodnega procesa, če je podana norma, in število narejenih kosov,….. Izdelujejo se po naročilu, po zahtevah naročnika. Popolnoma so prilagojeni posamezni aplikaciji in proizvodnemu procesu. Prilagoditev software-ja in komunikacijskega protokola LED prikazovalnika se izvede po tehnoloških zahtevah naročnika. Za prenos podatkov v LED prikazovalnik so na voljo tudi industrijske krmilne naprave, s povezavo na PC, TCP-IP povezavo,.

  •  Krmiljenje iz PC ali iz PCL krmilnikov, strojev…
  • Vmesniki RS 485, TCP-IP, Wi-Fi, enostaven protokol
  • REAL TIME prikazovanje
  • Vgrajena URA

Primeri uporabe: prikaz podatkov v industriji, npr. prikaz teže iz tehtnice, realizacije proizvodnje, število kosov na zalogi, št. izdelani kosov povezano s strojem, štetje „dni brez nezgode“, “poziv” tovornim vozilom,…

Prilagoditev softwarea, avtomatski prikaz, povezovanje s stroji, proizvodnimi linijami,… samostojno avtomatsko delovanje, velika zanesljivost, podatki se ohranijo tudi ob izklopu.

LED PRIKAZOVALNIKI ZA TRANSPORT IN SKLADIŠČA

LED prikazovalniki za “poziv” npr. kamionom za razvoz. Enostavno nastavljanje s tipkami, trenutne spremembe, ali povezano s softwareom podjetja, realtime predvajanje sporočil.

Krmiljenje iz PC ali iz PCL krmilnikov, strojev… Vmesniki RS 485, TCP-IP, Wi-Fi, enostaven protokol, REAL TIME prikazovanje, vgrajena URA, … Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam.

GALERIJA SLIK