Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam.

PromoLED namenski LED prikazovalniki, LED displayi

Krmiljenje iz PCL krmilnikov ali iz računalnika, strojev, naprav, štartnih sistemov… Vmesniki RS 485, TCP-IP, Wi-Fi, enostaven protokol, REAL TIME prikazovanje, vgrajena URA, … Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam.

Najširšo možnost uporabe zagotavlja maksimalna prilagodljivost vašim zahtevam. Izvedba kakršnihkoli usmerjevalnih zankov, semaforjev, številk, teksta, časa in kombinacij vsega tega. LED namenski prikazovalniki imajo vgrajen software, ki na osnovi podatkov in drugih parametrov izračunava in prikazuje zahtevane podatke, šteje in prikazuje čas, realizacijo…. Izdelujejo se po naročilu, po zahtevah naročnika. PromoLED namenski prikazovalniki so popolnoma prilagojeni posamezni aplikaciji in zahtevam naročnika. Velikost, barva in način prikaza je poljubna. Prilagoditev software-ja in komunikacijskega protokola LED prikazovalnika se izvede po tehnoloških zahtevah naročnika. Za programiranje je so na voljo tudi industrijske krmilne naprave, s povezavo na PC.

Primeri uporabe: štartna vrsta, čas do pričetka, v kombinaciji s prikazom ure in rezultata…

Prilagoditev softwarea, avtomatski prikaz, povezovanje s stroji, proizvodnimi linijami,… samostojno avtomatsko delovanje, velika zanesljivost, podatki se ohranijo tudi ob izklopu.

Enostranske ali dvostranske, notranje ali zunanje

LED PRIKAZOVALNIKI ZA TRANSPORT IN SKLADIŠČA

LED prikazovalniki za “poziv” npr. kamionom za razvoz. Enostavno nastavljanje s tipkami, trenutne spremembe, ali povezano s softwareom podjetja, realtime predvajanje sporočil.

  • Krmiljenje iz PC ali iz PCL krmilnikov, strojev…
  • Vmesniki RS 485,
  • TCP-IP, Wi-Fi,
  • enostaven protokol,
  • REAL TIME prikazovanje,
  • vgrajena URA, …

GALERIJA SLIK