Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam.

PromoLED številčni - numerični LED prikazovalniki, LED displayi

Krmiljenje iz PCL krmilnikov ali iz računalnika, strojev, naprav, štartnih sistemov… Vmesniki RS 485, TCP-IP, Wi-Fi, enostaven protokol, REAL TIME prikazovanje, vgrajena URA, … Lasten razvoj in izdelava zagotavlja hitro in enostavno prilagoditev vsem vašim potrebam.

LED številčni prikazovalniki se izdelujejo v poljubni velikosti, barvi in načinu prikaza podatkov. Namenjeni so prikazu podatkov in drugih parametrov iz strojev, naprav, tehtnic, računalnikov… Izdelujejo se po zahtevah in specifikacijah naročnika. PromoLED numerični displayi so popolnoma prilagojeni posamezni aplikaciji in zahtevam naročnika. Prilagoditev software-ja in komunikacijskega protokola LED prikazovalnika se izvede po tehnoloških zahtevah naročnika. Za prenos podatkov v LED prikazovalnik so na voljo tudi industrijske krmilne naprave, s povezavo na PC, TCP-IP povezavo,…

Primeri uporabe: prikaz številčnih podatkov v industriji, npr. prikaz teže iz tehtnice, realizacije proizvodnje, število kosov na zalogi, št. izdelani kosov povezano s strojem, prikaz časa do preklopa na prometnih semaforjih, štetje „dni brez bezgode“, čas do štarta, rezultat, …

Prilagoditev softwarea avtomatski prikaz, povezovanje s stroji, proizvodnimi linijami,… samostojno avtomatsko delovanje, velika zanesljivost, podatki se ohranijo tudi ob izklopu.

Enostranske ali dvostranske, notranje ali zunanje

LED PRIKAZOVALNIKI ZA TRANSPORT IN SKLADIŠČA

LED prikazovalniki za “poziv” npr. kamionom za razvoz. Enostavno nastavljanje s tipkami, trenutne spremembe, ali povezano s softwareom podjetja, realtime predvajanje sporočil.

  • Krmiljenje iz PC ali iz PCL krmilnikov, strojev…
  • Vmesniki RS 485,
  • TCP-IP, Wi-Fi,
  • enostaven protokol,
  • REAL TIME prikazovanje,
  • vgrajena URA, …

GALERIJA SLIK