PromoLED zunanja LINIJSKA osvetlitev reklam, fasad, objektov...

Podjetje Promotion za vse vrste osvetljevanja zadnja leta uporablja izključno PromoLED osvetlitev. PromoLED je univerzalna rešitev za osvetljevanje reklamni tabel, linijskih osvetlitev, označevanja objektov, signalne razsvetljave…. Razvili smo jo v Sloveniji, uporabljamo le najbolj učinkovita LED svetila proizvajalca CREE, enega od treh vodilnih v tem segmentu. Z njimi dosegamo 120-130 Lm/W), z upoštevanjem izgub napajalnika.

PromoLED linijsko zunanjo osvetlitev uporabljamo za zunanje osvetljevanje rekamnih tabel, fasad, slik,… Način uporabe PromoLED svetilnih modulov zagotavlja skladnost z Uredbo o preprečevanju svetlobnega onesnaževanja, tako po moči kot kotu svetlobe.

Podrobnosti

Odkar je v veljavi UREDBA O PREPREČEVANJU SVETLOBNEGA ONESNAŽEVANJA, je v skladu z njo mogoče osvetlitev svetlobnih reklam izdelati le z LED tehniko. Razlogov za uporabo PromoLED je še več: omejitev moči, enakomernost osvetlitve, maksimalna osvetljenost reklame…. Najbolje lahko to dosežemo s PromoLED osvetlitvijo.

Mogoča je izvedba PromoLED linijske osvetlitve tudi tam, kjer ni elektrike. Z uporabo vrhunskih solarnih sistemov SOLARNA CELICA – INTELIGENTNI REGULATOR – NAMENSKI AKUMULATOR – PromoLED OSVETLITEV, dosegamo večdnevni čas avtonomnosti in odlično osvetlitev reklamnega objekta, ki nima možnosti priključitve na električno omrežje.

Za zunanje in notranje osvetljevanje REKLAM je na voljo tudi RGB barvna izvedba, ki z uporabo PromoLED RGB kontrolerjaomogoča dinamično “barvanje” reklam, fasad, objektov,…

Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta, ob vsakoletnem servisnem pregledu.

GALERIJA SLIK