Največja opaznost in odlična predstavitev.

3D REKLAMNI NAPISI

So najprestižnejša oblika zunanje predstavitve podjetja, trgovine, lokala…

3D reklamne napise računalniško načrtujemo, izdelujemo s CNC tehnologijo v mnogih različnih izvedbah, iz različnih materialov, praktično neomejenih oblik in dimenzij. 3D reklamni napisi so lahko izdelani iz ALU, INOX, PLEXI, LES, DIBOND, STIRODUR… ali so iz kombinacije različnih materialov.

Osvetljena ali neosvetljena izvedba, frontna osvetlitev, osvetlitev nazaj, bočna osvetlitev, zunanja osvetlitev…

PODROBNOSTI

3D svetlobne reklamne napise računalniško načrtujemo, izdelujemo s CNC tehnologijo v mnogih različnih izvedbah, iz različnih materialov, praktično neomejenih oblik in dimenzij. Za razliko od ostalih proizvajalcev uporabljamo izključno vrhunsko PromoLED osvetlitev. S tem je zagotovljena skladnost z zakonom, minimalna poraba električne energije – varčevanje, največja opaznost, odličen vizualni efekt podnevi in ponoči, ter dolgoletna uporaba brez posebnega vzdrževanja. Z vgraditvijo PromoLED kontrolerja lahko dosežemo različne dinamične svetlobne efekte (utripanje, prehodi, prižiganje posameznih črk ali segmentov,…). Nosilna konstrukcija je sestavni del 3D napisa ter je priagojena tehničnim in estetskim zahevam stavbe ali mesta, kjer je nameščen napis.

3D telo napisa, ki je pritrjeno na nosilno konstrukcijo, je lahko iz aluminija, INOXa, pleksija, lesa,… Prednja stran je običajno iz svetlobno-propustnega materiala (barvni PLEXI ali za večje dimenzije LUMIFLEX platno. Možne so različne površinske obdelave, različni načini montaže, izvedbe z osvetljenim bokom črk, posredna osvetlitev zidu nazaj, delna osvetlitev, …..
Pred izdelavo naročniku predstavimo projekt z grafično simulacijo, dnevnim in nočnim pogledom v več variantah, načrte, tehnično dokumentacijo, način montaže…, vse do uskladitve v obojestransko zadovoljstvo. Montirajo se na stavbe, kostrukcije, strehe,…

Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta, ob vsakoletnem servisnem pregledu

GALERIJA SLIK