Notranje in zunanje

REKLAMNE, OZNAČEVALNE in USMERJEVALNE TABLE

Za opozarjanje, usmerjanje, obveščanje, za povečanje opaznosti in reklamiranje na prostem, pa tudi v notranjosti stavb. Izdelujemo najrazličnejše izvedbe reklamnih ali usmerjevalnih tabel z napisi ali s COLOR digitalno grafiko. Lahko so enostranske, z ali brez okvirja, za montažo na zid, na streho, v tla, iz različnih materialov ter različnih izvedb ali dvostranske – kot izvesek, v kovinskem okvirju, prostostoječe… Velikost ni omejena. Najbolj uporabljan material za podlago je ALUMINIJ (eloksiran, plastificiran,…) ali umetni materiali kot so FOREX, KAPPA, PLEXI… Vsi materiali so nakorozivni.

Posebne izvedbe reklamnih tabel so reklamne table na konstrukcijah večjih dimenzij. Izvedene so s kovinsko konstrukcijo, prilagojeno mestu montaže, stavbi, strehi,… Po velikosti niso omejene. Obliko, izvedbo, barve, design,… uskladimo s stranko. Ko je osnutek potrjen, se tabla izdela.

Pri vseh tablah je ob upoštevanju Uredbe o preprečevanju svetlobnega onesnaževanja mogoče izvesti tudi zunanjo osvetlitev z reflektorji ali s PromoLED osvetljevalno letvijo.

ZUNANJI USMERJEVALNI SISTEM

Za potrebe posameznih naročnikov smo izdelali več načinov za označevanje in usmerjanje npr. znotraj poslovnih con, za označitev in usmerjanje gibanja v večjih podjetjih, zavodih, …

GALERIJA SLIK