Velika izbira standardnih svetlobnih reklamnih tabel - cenovno zelo učinkovito oglaševanje.

ZAKAJ NE BI TUDI VI BILI OPAZNI !?

Enostranske, dvostranske, poljubnih dimenzij in izvedb, standardne ali posebne, različne izvedbe napisov, osvetlitve. Svetlobne reklame so zelo učinkovit način označevanja in reklamiranja objektov, trgovin, lokalov. PromoLED osvetlitev zagotavlja MINIMALNO porabo pri MAXIMALNEM učunku.

Vrteče, utripajoče, prelivajoče, RGB izvedbe LED osvetlitve. Velika izbira STANDARDNIH svetlobnih reklamnih tabel – cenovno zelo učinkovito oglaševanje. Možne kakršnekoli izvedbe, tudi idejo vam posredujemo mi!

Enostranske ali dvostranske, notranje ali zunanje

AluCASE SVETLOBNE REKLAMNE TABLE

Visokokvaliteten in cenovno ugoden AluCASE sistem za izdelavo svetlobnih reklam, imenovanih tudi svetlobne kasete, omogoča univerzalno, hitro, kvalitetno, raznoliko, maksimalno učinkovito in cenovno ugodno izvedbo. Svetlobni napisi so bili v preteklosti osvetljeni s FLUO svetili ali z NEONSKIMI cevmi (menjava žarnic, drago in pogosto servisiranje…)

Odkar je v veljavi Uredba o preprečevanju svetlobnega onesnaževanja, zaradi omejitve električne moči drugačen način osvetljevanja kot s PromoLED osvetlitvijo praktično ni več možen. Z uporabo zelo učinkovite in zanesljive PromoLED osvetlitve zagotavljamo skladnost z zakonom (omejena poraba el. energije), varčevanje, odlično osvetlitev ter dolgo življenjsko dobo brez vzdrževanja. AluCASE svetlobne reklamne table izdelujemo do velikosti 4 x 1,5 m v enostranski ali dvostranski izvedbi, pravokotnih, zaobljenih ali poljubnih oblik.

Izdelujemo jih v celoti iz visokokvalitetnih in nekorozivih materialov. Možna je enostranska ali dvostranska izvedba. Obod je izveden z AluCASE namenskimi profili iz eloksiranega aluminija (možno barvanje ali plastificiranje). Sprednja ploskev je iz PERSPEXa – plexi, s folijskimi napisi, ali COLOR digitalnom grafikom, notranja PromoLED osvetlitev. Montirajo se za na zid (dvostranske z nosilci), tudi na konstrukcije, strehe,…. Standardni nosilci za dvostranske izvedbe so iz ALU profila, nekorozivni. Nosilce lahko izdelamo tudi za montažo na manj dostopne, ukrivljene, stopničaste površine in v različnih izvedbah ter obdelavah. Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta, ob vsakoletnem servisnem pregledu.

LUMI 2000 SVETLOBNE REKLAME VELIKIH DIMENZIJ

Za svetlobne reklamne table ali napise VELIKIH DIMENZIJ uporabljamo sistem LUMI 2000 s sistemom vpenjanja LUMIFLEX svetlobno propustnega platna. Sistem omogoča izdelavo pravokotnih ali poljubnih oblik reklam velikih dimenzij. Sestavlja ga aluminijski nosilni profil in sistem vpenjanja LUMIFLEX platna.
Za velike dimenzije tabel zakon dovoljuje zelo malo električno moč ( samo 17 W/m2 nad 18,5 m2 ), zato je še toliko pomembnejša uporaba najbolj učinkovite LED osvetlitve z VISOKIM IZKORISTKOM.
S PromoLED osvetlitvijo varčevanje, in hkrati dosegamo z upoš COLOR digitalno grafiko.

Reklamne table LUMI 2000 so v celoti izdelane iz aluminija (nekorozivne). LUMI 2000 nosilni profil je pritrjen na notranjo ALU konstrukcijo, obod in zadnja stranica sta izdelani iz aluminija, ki je lahko eloksiran ali plastificiran v poljubni barvi. Optimalnost osvetlitve dosežemo s prilagodljivo PromoLED osvetlitvijo, kjer je možno doseči natančno tolikšno el. moč, kot je še dovoljena (nastavljiva tokovna kontrola LED).
LUMIFLEX platno se vpenja v profil LUMI 2000 s stopničastimi Alu “zagozdami”, kar zagotavlja veliko enostavnost, hitrost in zanesljivost napenjanja platna, hkrati pa je odporno na velike obremenitve zaradi vetra pri tablah velikih površin. Montirajo se “odprte” skozi notranjo konstrukcijo. Dokončno napenjaje LUMIFLEX platna se izvrši po montaži.
Popolna garancija na PromoLED osvetlitev na terenu je 3 leta, ob vsakoletnem servisnem pregledu.

SVETLOBNE REKLAMNE TABLE POSEBNIH OBLIK IN IZVEDB

Z uporabo različnih sistemov profilov, materialov, načinov izdelave, se izdelujejo svetlobne ali nesvetlobne reklamne table različnih “nestandardnih” oblik in izvedb. Z uporabo CNC rezkalne in laserske tehnologije je mogoča izvedba izbočenih površin, v katere so vstavljene 3D črke iz plexija, kovine, …. Izkušnje in množica že izvedenih projektov zagotavlja maksimalno kvalitetno in učinkovito izdelavo kakršnihkoli oblik, ki si jih zamislite.

Posebej zanimive so

VRTLJIVE REKLAME

Motorni pogon, vgrajen v notranjost, vrti celotno tablo ali napis. Posebni prenosnik omogoča krožni prenos električne energije za napajanje osvetlitve reklame. Z vrtenjem dosežemo še večjo opaznost, atraktivnost in vidnost iz katerekoli smeri. Poleg uporabe na objektih so VRTLJIVE REKLAME primerne za uporabo na sejmih.

SVETLOBNE 3D REKLAMNE TABLE

Dodatni 3D napisi na reklamnih tablah – vrhunski izgled in opaznost ter reprezenčnost reklame. Različne izvedbe in nasvetlitve 3D napisov na reklamah omogočajo ekskluzuven in učinkovit design.

GALERIJA SLIK

IZ SPLETNE TRGOVINE
NOVOSTI
  • NOVOSTI