POSTAVI REKLAMNI TOTEM IN VSI BODO VEDELI, KJE SI, KDO SI IN KAJ DELAŠ!

Reklamni TOTEMI in reklamni STOLPI neomejenih dimenzij in izvedb, po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnih arhitekti.

Reklamni totemi, piloni in stolpi so NAJVEČJE, NAJOPAZNEJŠE in NAJUČINKOVITEJŠE REKLAME. So vedno bolj popularni in uporabljani prostostoječi reklamni objekti. Ta način reklamiranja ima veliko izraznih možnosti, oblikovno in izvedbeno raznolikost, različne načine osvetljevanja,…. Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, in hkrati reprezentančno predstavljajo podjetje.

Svetlobni ali nesvetlobni reklamni totemi in piloni poljubnih dimenzij s folijskimi, Alu ali 3D napisi. Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, nudijo vrhunsko reprezantančnost.

Enostranske ali dvostranske, notranje ali zunanje

REKLAMNI STOLPI

Reklamni stolpi neomejenih dimenzij in izvedb, po projektu naročnika ali v sodelovanju z oblikovalnih arhitekti. Reklamni stolpi, totemi in piloni so NAJVEČJE, NAJOPAZNEJŠE in NAJUČINKOVITEJŠE REKLAME. So vedno bolj popularni in uporabljani prostostoječi reklamni objekti. Ta način reklamiranja ima veliko izraznih možnosti, oblikovno in izvedbeno raznolikost, različne načine osvetljevanja,…. Reklamirajo, usmerjajo, pritegnejo pozornost, in hkrati reprezentančno predstavljajo podjetje.  Ponujajo neomejene dimenzijske in oblikovne možnosti. Izdelujemo jih v standardnih izvedbah dimenzij do ca 4 m višine, z osvetlitvijo ali brez, ter v individualnih izvedbah po idejah ali načrtih naročnikov. Lahko so pravokotni, zaobljeni, “bombirani”, okrogli,…
Opremljeni so s folijskimi ali 3D napisiCOLOR digitalno grafiko…

Pri izdelavi se uporabljajo nekorozivni in kvalitetni materiali kot so eloksiran aluminij, INOX (rostfrei), PERSPEX, površinska obdelava je plastificiranje, barvanje, eloksacija,…
Osvetlitev je lahko izvedena z notranjimi PromoLED svetili ali kot zunanja (reflektroji, PromoLED osvetljevalna letev), lahko je osvetljena celotna ploskev ali samo napisi ter znaki. Z vgraditvijo PromoLED kontrolerja lahko dosežemo različne dinamične svetlobne efekte (utripanje, prehodi, prižiganje posameznih črk ali segmentov,…).
Osnova vsakega reklamnega stolpa je kovinska konstrukcija. Z načrtovanjem in prilagajanjem naročnikovim željam izdelamo konstrukcijo, ki ustreza estetskim in oblikovnim zahtevam stolpa, hkrati pa zagotavlja stabilnost, upošteva statičen izračun za konstrukcijo in betonski temelj ter omogoča optimalno notranjo osvetlitev. Montirajo se v betonski temelj ali v obstoječo podlago (konstrukcija, beton,…)

Za označevanje in reklamiranje velikih objektov, trgovskih centrov, poslovnih stavb,… se uporabljajo REKLAMNI STOLPI.
Izvedljive so vse izvedbe, s svetlobnimi napisi, opremljeni s tablami, z različnimi vrstami osvetlitve, v najrazličnejših materialih. Izdelujejo se po projektu naročnika, v sodelovanju z oblikovalci in arhitekti.

Reklamni stolpi so NAJVEČJE in NAJOPAZNEJŠE REKLAME.
Na osnovi izkušenj in z velikimi projektnimi in proizvodnimi možnostmi izdelamo REKLAMNI STOLP, ki bo privabljal poglede in najučinkoviteje reklamiral vaše podjetje.

GALERIJA SLIK