Izvajamo tudi dela s hidravlično avtokošaro višine 20 m

Ugoden najem kvalitetne Avtokošare

V MARIBORU MOŽNOST NAJEMA Z UPRAVLJALCEM

Avtokošara – hidravlična dvižna košara je primerna za varno opravljanje vseh del na višini in težko dostopnih točkah (okraševanje, obrezovanje drevja, montaže, čiščenje žlebov, popravila streh, električarska dela, vzrževanje in montaža ulične razsvetljave ….
Najem kvalitetne, odlično vzdrževane, enostavne za uporabo in varne dvižne košare, nameščne na kombiju, za ugodno ceno. Vozite z “B-kategorijo”. V Mariboru prevzamete in vrnete, kadar želite. Popusti za več-dnevni najem.

Avtokošara je primerna za vsa dela, kjer je potrebno doseči višje lege, zglobna “roka” omogoča doseganje še težje dostopnih mest, vrtljivo delvno mesto še poveča fleksibilnost.
Če potrebujete upravljalca ali pomoč pri montaži, ki jo izvajate, je mogoč najem avtokosare z upravljalcem, ki sodeluje pri vašem delu.

Loading...
REZERVIRAJTE SI AVTOKOŠARO ŠE DANES

Online rezervacija

Izpolnite obrazec in si rezervirajte Avtokošaro. Strošek najema na dan je 130,00€ + DDV. Po dogovoru je možen tudi urni najem (30€/h, z upravljalcem 45€/h).
Ob prevzemu je rezervoar poln. Po vrnitvi je potrebno dopolniti gorivo, ki ste ga porabili. V nasprotnem primeru se zaračuna polnjenje in strošek goriva.

Za dodatne informacije nas kontaktirajte.

Tehnični podatki